Giriş Kayıt
Savannah Johnson

Savannah Johnson


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Savannah Johnson, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu. Grimm (2011), Yaban (2014), The Librarians (2014), The Truth (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kostüm Bölümü    
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 6.4 319
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 306

Yaban
2014 Macera Kostüm Bölümü 7.1 103,514
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 16,054
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,011
2012 Gerilim Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
4.7 578
2012 Fantastik Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
3.0 135
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.8 96,336
2010 Gerilim Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
4.9 1,031
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018