Giriş Kayıt
Savannah Johnson

Savannah Johnson


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Savannah Johnson, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu. Grimm (2011), Yaban (2014), The Librarians (2014), The Truth (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kostüm Bölümü    
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 6.4 319
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 306

Yaban
2014 Macera Kostüm Bölümü 7.1 99,134
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 14,468
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,011
2012 Gerilim Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
4.7 578
2012 Fantastik Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
3.0 135
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.8 93,683
2010 Gerilim Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
4.9 1,031
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017