Giriş Kayıt
Savannah Johnson

Savannah Johnson


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Savannah Johnson, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 6.4 319
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 306

Yaban
2014 Macera Kostüm Bölümü 7.1 93,120
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 13,515
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,011
2012 Gerilim Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
4.7 578
2012 Fantastik Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
3.0 135
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.8 87,850
2010 Gerilim Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
4.9 1,031
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017