Giriş Kayıt
Rachid Abbad

Rachid Abbad


Dublör, Oyuncu

Rachid Abbad, dublör, oyuncu. Son Ültimatom (2007), Cennetin Krallığı (2005), Büyük İskender (2004), Hidalgo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: My Rachid Abbad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hekim
2013 Macera Dublör 7.2 30,508
2011 Aksiyon Dublör 4.5 291

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 243,326
2010 Aksiyon Dublör 6.9 1,310

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Dublör 7.1 190,215

Yargısız İnfaz
2007 Dram Dublör 6.8 50,349

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Dublör 6.6 19,262

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 556,605

On Emir
2006 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.3 1,045

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 239,023

Büyük İskender
2004 Aksiyon Dublör 5.6 148,934
2004 Aksiyon Dublör 6.7 71,672
2003 Dram Dublör 8.0 82

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Dublör 6.6 42,020
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018