Giriş Kayıt
Janosch Benz

Janosch Benz


Görsel Efekt, Yapımcı, Editör

Janosch Benz, görsel efekt, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 5.7 121

Gelin
2015 Dram Yapımcı 6.8 1,337
2012 Fantastik Görsel Efekt    
2012 Komedi Editorial Department 7.8 50
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 2,210
2010 Belgesel 8.6 65
2009 Suç Görsel Efekt 5.9 140
Film Altyazıları
Gold (2,668) Personal Shopper (1,852) Get Out (1,736) Logan (1,575) Silence (1,547) The Age of Shadows (1,042) Split (1,000) La La Land (966) The Fate of the Furious (945) Rings (906)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,366) The Flash (5,223) Into the Badlands (3,306) Gotham (2,455) Fargo (1,907) The Blacklist (1,866) Game of Thrones (1,592) Vikings (1,494) The Last Kingdom (1,462) Billions (1,308)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017