Giriş Kayıt
Janosch Benz

Janosch Benz


Görsel Efekt, Yapımcı, Editör

Janosch Benz, görsel efekt, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 5.7 105

Gelin
2015 Dram Yapımcı 6.8 1,337
2012 Fantastik Görsel Efekt    
2012 Komedi Editorial Department 7.8 50
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 2,210
2010 Belgesel 8.6 65
2009 Suç Görsel Efekt 5.9 140
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017