Giriş Kayıt
Rhys David Thomas

Rhys David Thomas


Yapımcı

Rhys David Thomas, yapımcı. (2012) Offender (2012), (2015) Gascoigne (2015), (2012) Savaşın Çocukları (2012), (2008) Kill Kill Faster Faster (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 7.1 1,615

Savaşın Çocukları
2012 Dram Yapımcı 6.2 1,069
2012 Gerilim Yapımcı 6.1 2,543
2011 Gerilim Yapımcı 5.0 735
2008 Gerilim Yapımcı 4.4 612
Film Altyazıları
Rampage (13,552) Ready Player One (8,163) Blockers (2,065) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,542) The Cured (758) Future World (719) Den 12. mann (648) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018