Giriş Kayıt
Kelly Curran

Kelly Curran


Oyuncu

Kelly Curran, oyuncu. Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,740

50 Bin Dolar Ve Eskort Kız: Bir Aşk Hikayesi
2014 Dram Oyuncu 7.0 1,944

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 490,364
2012 Gerilim Oyuncu 4.5 92
2010 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.2 73
2009 Suç Oyuncu 4.1 518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017