Giriş Kayıt
Veronica Wylie

Veronica Wylie


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Veronica Wylie, oyuncu, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 22
2015 Komedi Oyuncu 7.5 11
2014 Kısa Metraj Sanat Bölümü 8.0 263
2014 Komedi Oyuncu 4.9 393
2009 Korku Oyuncu    
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,207
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017