Giriş Kayıt
Ruth Grayson

Ruth Grayson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Ruth Grayson, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni 8.1 14
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 2.3 181
2010 Komedi Sanat Bölümü 3.2 233
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.6 75
2010 Kısa Metraj Sanat Bölümü 8.1 14
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,285) The Blacklist (3,472) Into the Badlands (3,058) Fargo (2,732) The Last Kingdom (2,591) Doctor Who (2,178) The Flash (2,110) Game of Thrones (1,732) The Expanse (1,717) Vikings (1,702)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017