Giriş Kayıt
Ruth Grayson

Ruth Grayson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Ruth Grayson, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni 8.1 14
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 2.3 181
2010 Komedi Sanat Bölümü 3.2 233
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.6 75
2010 Kısa Metraj Sanat Bölümü 8.1 14
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018