Giriş Kayıt
Jennifer Torriero

Jennifer Torriero


Dublör

Jennifer Torriero, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 207,912
2013 Suç Dublör 7.5 75,844

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 98,080

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 134,954
2009 Dram Dublör    
2009 Komedi Dublör 8.0 4,555

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 347,900
2008 Dram Dublör 5.7 401
2004 Dram Dublör 8.4 22,684
1970 Dram Dublör 6.7 2,027
Dizi Altyazıları
The Flash (6,984) Black Sails (4,852) Into the Badlands (4,231) Iron Fist (3,013) Legion (2,302) Vikings (2,265) Billions (2,043) Game of Thrones (1,807) Arrow (1,802) The 100 (1,689)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017