Giriş Kayıt
Jennifer Torriero

Jennifer Torriero


Dublör

Jennifer Torriero, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 208,979
2013 Suç Dublör 7.5 76,097

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 98,446

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 135,890
2009 Dram Dublör    
2009 Komedi Dublör 8.0 4,555

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 349,841
2008 Dram Dublör 5.7 401
2004 Dram Dublör 8.4 22,723
1970 Dram Dublör 6.7 2,045
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017