Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jennifer Torriero

Jennifer Torriero


Dublör

Jennifer Torriero, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 205,775
2013 Suç Dublör 7.5 75,298

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 97,305

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 132,841
2009 Dram Dublör    
2009 Komedi Dublör 8.0 4,555

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 343,668
2008 Dram Dublör 5.7 401
2004 Dram Dublör 8.4 22,587
1970 Dram Dublör 6.7 1,993
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017