Giriş Kayıt
Jennifer Torriero

Jennifer Torriero


Dublör

Jennifer Torriero, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 209,771
2013 Suç Dublör 7.5 76,305

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 98,697

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Dublör 8.5 136,585
2009 Dram Dublör    
2009 Komedi Dublör 8.0 4,555

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 351,493
2008 Dram Dublör 5.7 401
2004 Dram Dublör 8.4 22,762
1970 Dram Dublör 6.7 2,052
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017