Giriş Kayıt
Michael Lennox

Michael Lennox


Yönetmen, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Michael Lennox, yönetmen, oyuncu, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 8.2 2,007
2015 Gerilim Yönetmen 6.5 557
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370
2014 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 810
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
Film Altyazıları
Rampage (8,380) Escape Plan 2: Hades (6,891) Ready Player One (6,787) Tomb Raider (2,060) The Cured (1,673) Set It Up (1,192) Den 12. mann (1,088) Journey's End (1,037) Black Panther (683) Red Sparrow (658)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,618) La casa de papel (2,668) 12 Monkeys (2,574) Into the Badlands (2,122) Legion (1,859) The Expanse (1,556) Fear the Walking Dead (1,304) Colony (1,096) Vikings (1,095) Goliath (902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018