Giriş Kayıt
Michael Lennox

Michael Lennox


Yönetmen, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Michael Lennox, yönetmen, oyuncu, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 8.3 1,533
2015 Gerilim Yönetmen 6.5 557
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370
2014 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 810
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
Dizi Altyazıları
La casa de papel (27,711) Vikings (2,729) Black Mirror (2,535) Counterpart (2,111) Bron/Broen (1,899) Legends of Tomorrow (1,570) Supernatural (1,235) Altered Carbon (1,143) The Alienist (1,085) Blindspot (959)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018