Giriş Kayıt
Michael Lennox

Michael Lennox


Yönetmen, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Michael Lennox, yönetmen, oyuncu, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 8.2 1,899
2015 Gerilim Yönetmen 6.5 557
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370
2014 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 810
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,067) Hostiles (2,677) Den of Thieves (2,636) Maze Runner: The Death Cure (2,146) 12 Strong (1,953) Wildling (1,758) The Commuter (1,007) Peter Rabbit (961) Submergence (771) A Quiet Place (736)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,323) The Terror (3,319) The Flash (2,659) Legion (2,617) The Crossing (2,160) Vikings (1,328) Supernatural (1,310) The Expanse (1,195) The Big Bang Theory (1,097) Fear the Walking Dead (1,010)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018