Giriş Kayıt
Kjetil Omberg

Kjetil Omberg


Yapımcı, Oyuncu

Kjetil Omberg, yapımcı, oyuncu. Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa (2010), Elevator (2011), İnsan Avı (2008), Tomme tønner (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Macera Yapımcı 5.8 1,756
2017 Gerilim Yapımcı 6.2 19
2016 Animasyon Yapımcı 7.1 131
2016 Korku 5.2 1,535
2014 Aksiyon Yapımcı 6.9 18,196
2014 Dram Yapımcı 5.7 94
2013 Komedi Yapımcı 6.2 1,165
2013 Komedi Yapımcı 5.0 645
2012 Komedi Yapımcı 3.5 381
2012 Komedi Yapımcı 7.3 746
2011 Gerilim Yapımcı 5.3 4,522
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
   
2011 Komedi Yapımcı 3.2 373
2011 Komedi Yapımcı 4.4 386
2010 Aksiyon Çeşitli 5.1 978
2010 Komedi Yapımcı 5.6 746
2010 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,196
2009 Komedi Yapımcı 6.3 57,603

İnsan Avı
2008 Korku Yapımcı 5.1 3,382
2005 Komedi Yapımcı 5.5 241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017