Giriş Kayıt
John Raymond

John Raymond


John Raymond, (1993) Sharpe's Rifles (1993), (1993) Sharpe's Eagle (1993), (1994) Sharpe's Company (1994), (1994) Sharpe's Enemy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,738
1994 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,010
1994 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,067
1993 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,374
1993 Aksiyon Çeşitli 7.9 3,100
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,233) Supernatural (6,285) La casa de papel (4,139) Gotham (3,088) Arrow (3,047) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,019) The 100 (2,986) 13 Reasons Why (2,840) The Flash (2,340) Lucifer (1,861)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018