Giriş Kayıt
Lindsey G. Smith

Lindsey G. Smith


Oyuncu

Lindsey G. Smith, oyuncu. Zorlu İkili (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Korku Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 10,875
2014 Dram Oyuncu 4.9 34,208

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Oyuncu 6.6 9,245
2013 Dram Oyuncu 6.8 638

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 166,318

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu 6.2 66,642

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Oyuncu 4.8 9,071
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017