Giriş Kayıt
Lindsey G. Smith

Lindsey G. Smith


Oyuncu

Lindsey G. Smith, oyuncu. Zorlu İkili (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Korku Oyuncu 6.5 46,477
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 10,875
2014 Dram Oyuncu 4.8 35,519

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Oyuncu 6.6 9,802
2013 Dram Oyuncu 6.8 638

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 172,129

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu 6.2 68,767

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Oyuncu 4.8 9,747
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018