Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Lindsey G. Smith

Lindsey G. Smith


Oyuncu

Lindsey G. Smith, oyuncu. Zorlu İkili (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 10,875
2014 Dram Oyuncu 4.9 33,141

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Oyuncu 6.6 8,673
2013 Dram Oyuncu 6.8 638

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 161,953

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu 6.2 65,081

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Oyuncu 4.8 8,912
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017