Giriş Kayıt
Natalie Millar

Natalie Millar


Görsel Efekt, Animasyon

Natalie Millar, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 42,397

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 12,945

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Animasyon 7.4 411,527

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 765,412

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.9 36,166
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018