Giriş Kayıt
Masafumi Nishida

Masafumi Nishida


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Masafumi Nishida, senarist, yönetmen, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 6.2 121
2014 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.5 47
2014 Komedi Senarist 8.1 151

Hana-chan'ın Miso Çorbası
2014 Dram Senarist    
2014 Animasyon Senarist 6.9 121
2014 Gerilim Yapımcı    

Tiger & Bunny: Başlangıç
2012 Animasyon Senarist    
2012 Komedi Senarist 6.5 169

İnsansı Canavar Bem
2012 Korku Senarist    
2011 Macera Senarist 4.7 29
2011 Korku Senarist 8.0 49
2011 Animasyon Senarist 7.6 377
2010 Dram Senarist 7.2 65
2010 Dram Senarist 6.8 29
2008 Suç Senarist 7.9 114
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,193) Rick and Morty (4,260) The Defenders (3,290) The Strain (2,967) Suits (1,879) Mr. Mercedes (1,293) The Sinner (1,120) Fargo (1,116) The Last Ship (1,031) Breaking Bad (964)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017