Giriş Kayıt
George David

George David


Yapımcı

George David, yapımcı. İçimdeki Yangın (2010), Örtülü Gerçek (2007), Hadisa İçin Savaş (2007), (2008) Ölümcül Tuzak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 6.2 83

İçimdeki Yangın
2010 Dram 8.2 109,528

Aptallık Çağı
2009 Belgesel Çeşitli 7.1 3,628

Ölümcül Tuzak
2008 Dram 7.6 371,576

Hadisa İçin Savaş
2007 Dram 7.0 6,459

Örtülü Gerçek
2007 Suç 6.1 8,911

Kaptan Ebu Rayid
2007 Dram    

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 39,945
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018