Giriş Kayıt
George David

George David


Yapımcı

George David, yapımcı. İçimdeki Yangın (2010), Örtülü Gerçek (2007), Hadisa İçin Savaş (2007), (2008) Ölümcül Tuzak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 6.2 83

İçimdeki Yangın
2010 Dram 8.2 93,013

Aptallık Çağı
2009 Belgesel Çeşitli 7.1 3,628

Ölümcül Tuzak
2008 Dram 7.6 352,271

Hadisa İçin Savaş
2007 Dram 7.0 6,459

Örtülü Gerçek
2007 Suç 6.1 8,911

Kaptan Ebu Rayid
2007 Dram    

Ölümcül Dövüş 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 38,180
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017