Giriş Kayıt
Shinichi Tominaga

Shinichi Tominaga


Sanat Bölümü, Animasyon, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Shinichi Tominaga, sanat bölümü, animasyon, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Yapımcı 7.7 995
2002 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.2 1,381

Digimon: İlk Film
2000 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 5,268
1995 Animasyon Animasyon    
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.8 1,144
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017