Giriş Kayıt
Jakob Beurle

Jakob Beurle


Kameraman

Jakob Beurle, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Kameraman 6.4 164
2010 Kameraman 4.1 43

Vincent Deniz İstiyor
2010 Dram Kameraman 7.1 4,475
2010 Dram Kameraman 6.6 126
2008 Dram Kameraman 7.2 1,238
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018