Giriş Kayıt
Keisha Tucker

Keisha Tucker


Dublör, Oyuncu

Keisha Tucker, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.5 308,762
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Korku Dublör 4.9 425
2016 Dram Oyuncu 4.1 120
2011 Dram Dublör 6.7 9,307
2011 Kısa Metraj Dublör 6.9 324
2011 Komedi Dublör 7.2 28,677
2010 Gerilim Oyuncu 2.3 137
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018