Giriş Kayıt
Swati Kapila

Swati Kapila


Oyuncu

Swati Kapila, oyuncu. Blunt Talk (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.7 1,189
2015 Dram Oyuncu 7.9 10
2015 Komedi Oyuncu 7.5 3,538
2012 Dram Oyuncu 6.3 113
2011 Komedi Çeşitli 6.8 59
2007 Komedi Oyuncu 8.3 603,447
Film Altyazıları
Rampage (11,426) Ready Player One (8,569) Escape Plan 2: Hades (7,267) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,797) Set It Up (957) Den 12. mann (833) Journey's End (764) Blockers (633) Black Panther (620)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018