Giriş Kayıt
Tyler Poppe

Tyler Poppe


Kameraman, Yönetmen Asistanı

Tyler Poppe, kameraman, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon 1.9 5,265
2014 Komedi Çeşitli 7.8 23,053
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,942
2010 Komedi Çeşitli 8.4 43,685
2009 Komedi Kameraman 4.2 472
2009 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.8 23

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Çeşitli 8.6 214,184
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018