Giriş Kayıt
Tyler Poppe

Tyler Poppe


Kameraman, Yönetmen Asistanı

Tyler Poppe, kameraman, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon 1.9 5,265
2014 Komedi Çeşitli 7.8 22,026
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,868
2010 Komedi Çeşitli 8.4 43,267
2009 Komedi Kameraman 4.2 472
2009 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.8 23

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Çeşitli 8.6 211,535
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018