Giriş Kayıt
Tyler Poppe

Tyler Poppe


Kameraman, Yönetmen Asistanı

Tyler Poppe, kameraman, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon 1.9 5,265
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,361
2014 Komedi Çeşitli 7.8 17,200
2010 Komedi Çeşitli 8.4 40,694
2009 Komedi Kameraman 4.2 472
2009 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.8 23

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Çeşitli 8.6 192,805
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017