Giriş Kayıt
Tyler Poppe

Tyler Poppe


Kameraman, Yönetmen Asistanı

Tyler Poppe, kameraman, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon 1.9 5,265
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,489
2014 Komedi Çeşitli 7.8 18,034
2010 Komedi Çeşitli 8.4 41,135
2009 Komedi Kameraman 4.2 472
2009 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.8 23

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Çeşitli 8.6 196,383
Film Altyazıları
Gold (7,404) Rings (3,855) Logan (3,101) Get Out (2,509) La La Land (2,107) The Age of Shadows (1,905) Split (1,898) Zashchitniki (1,730) The Great Wall (1,547) Office Christmas Party (1,444)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017