Giriş Kayıt
Audra Griffis

Audra Griffis


Oyuncu

Audra Griffis, oyuncu. Acaip Bi Film (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.3 2,795
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.3 57,714
2011 Korku Oyuncu 4.0 240
2010 Dram Oyuncu 6.4 66,022

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Oyuncu 4.9 4,023

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.6 47,919

Acaip Bi Film
2008 Komedi Oyuncu 1.9 78,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017