Giriş Kayıt
Audra Griffis

Audra Griffis


Oyuncu

Audra Griffis, oyuncu. Acaip Bi Film (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.4 2,185
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.3 50,304
2010 Dram Oyuncu 6.4 63,700

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Oyuncu 4.9 3,809
2009 Korku Oyuncu    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.5 45,511

Acaip Bi Film
2008 Komedi Oyuncu 1.9 76,472
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017