Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Audra Griffis

Audra Griffis


Oyuncu

Audra Griffis, oyuncu. Acaip Bi Film (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.4 2,185
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.3 49,683
2010 Dram Oyuncu 6.4 63,288

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Oyuncu 4.9 3,809
2009 Korku Oyuncu    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.5 45,165

Acaip Bi Film
2008 Komedi Oyuncu 1.9 76,169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017