Giriş Kayıt
Audra Griffis

Audra Griffis


Oyuncu

Audra Griffis, oyuncu. Acaip Bi Film (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.3 2,795
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.3 60,335

Amigo Kız Katliamı 2
2011 Korku Oyuncu 4.0 240
2010 Dram Oyuncu 6.4 67,395

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Oyuncu 4.9 4,111

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.6 49,442

Acaip Bi Film
2008 Komedi Oyuncu 1.9 79,540
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018