Giriş Kayıt
Audra Griffis

Audra Griffis


Oyuncu

Audra Griffis, oyuncu. Acaip Bi Film (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.4 2,185
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.3 51,724
2010 Dram Oyuncu 6.4 64,612

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Oyuncu 4.9 3,809
2009 Korku Oyuncu    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.5 46,392

Acaip Bi Film
2008 Komedi Oyuncu 1.9 77,236
Dizi Altyazıları
Fargo (5,823) Arrow (5,248) The Flash (4,459) American Gods (4,143) The 100 (3,971) 12 Monkeys (3,073) Better Call Saul (2,946) Supernatural (2,646) Game of Thrones (2,577) Lucifer (2,504)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017