Giriş Kayıt
Audra Griffis

Audra Griffis


Oyuncu

Audra Griffis, oyuncu. Acaip Bi Film (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.3 2,795
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 8.3 59,558

Amigo Kız Katliamı 2
2011 Korku Oyuncu 4.0 240
2010 Dram Oyuncu 6.4 66,897

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Oyuncu 4.9 4,038

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.6 48,847

Acaip Bi Film
2008 Komedi Oyuncu 1.9 79,045
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,597) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,904) Black Mirror (2,625) American Crime Story (1,464) The X Files (1,425) Star Trek: Discovery (1,244) Supernatural (1,230) McMafia (1,110) Altered Carbon (1,094)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018