Giriş Kayıt
Adrian Ward

Adrian Ward


Yapımcı

Adrian Ward, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2012 Aksiyon Çeşitli    
2011 Aksiyon Çeşitli    
2011 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.3 652

Nehirdeki Canavar
2011 Korku Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 7.5 13,874
2010 Aile Çeşitli 4.5 200
2010 Fantastik Çeşitli    
2010 Aksiyon Çeşitli    
2009 Komedi Yapımcı 5.0 690
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017