Giriş Kayıt
Adrian Ward

Adrian Ward


Yapımcı

Adrian Ward, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2012 Aksiyon Çeşitli    
2011 Aksiyon Çeşitli    
2011 Bilim-Kurgu Çeşitli 3.3 652
2011 Biyografi Çeşitli 7.5 14,146

Nehirdeki Canavar
2011 Korku Çeşitli    
2010 Aile Çeşitli 4.5 200
2010 Fantastik Çeşitli    
2010 Aksiyon Çeşitli    
2009 Komedi Yapımcı 5.0 690
Dizi Altyazıları
Vikings (10,033) Black Mirror (8,595) Shameless (7,919) Star Trek: Discovery (4,683) The Big Bang Theory (2,842) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,270) The Flash (2,137) Bron/Broen (1,772) The X Files (1,479) Stranger Things (1,440)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018