Giriş Kayıt
Rémy Couture

Rémy Couture


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Rémy Couture, makyaj, Özel efekt, oyuncu. Benim Hikayem (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Makyaj 3.1 260
2014 Komedi 6.0 151
2013 Suç Makyaj
Oyuncu
5.0 449
2012 Korku Özel Efekt 4.7 845
2011 Suç Makyaj 7.0 47

Benim Hikayem
2010 Dram Makyaj 7.3 21,258

Dehşetin Soluğu
2009 Aksiyon Makyaj 3.4 673
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017