Giriş Kayıt
Rémy Couture

Rémy Couture


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Rémy Couture, makyaj, Özel efekt, oyuncu. Benim Hikayem (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Özel Efekt 5.5 92
2015 Korku Makyaj 3.1 260
2014 Komedi 6.0 151
2013 Suç Makyaj
Oyuncu
5.0 449
2012 Korku Özel Efekt 4.7 845
2011 Suç Makyaj 7.0 47

Benim Hikayem
2010 Dram Makyaj 7.3 21,258

Dehşetin Soluğu
2009 Aksiyon Makyaj 3.4 673
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,552) Den of Thieves (2,801) Hostiles (2,700) 12 Strong (2,589) Maze Runner: The Death Cure (2,380) Winchester (1,815) Submergence (1,528) Peter Rabbit (1,497) The Commuter (1,138) Wildling (935)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,413) Supernatural (3,683) The Flash (3,495) The Terror (3,232) Legion (3,076) The Big Bang Theory (1,998) The Crossing (1,937) The Expanse (1,860) Gotham (1,683) Arrow (1,625)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018