Giriş Kayıt
Joseph Macnab

Joseph Macnab


Oyuncu

Joseph Macnab, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 6.2 1,056

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 279,643

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 19,070
2012 Dram Oyuncu 6.6 77,830
2011 Suç Oyuncu 7.9 42,120
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017