Giriş Kayıt
Tiarnie Coupland

Tiarnie Coupland


Oyuncu

Tiarnie Coupland, oyuncu. Love Child (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.8 5,106
2014 Komedi Oyuncu 7.7 124
2014 Dram Oyuncu 7.7 814
2012 Dram Oyuncu 5.6 4,031
2009 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 252

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,165
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,255) The 100 (2,709) La casa de papel (2,122) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,934) The Crossing (1,685) Into the Badlands (1,683) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018