Giriş Kayıt
Dawn Haber

Dawn Haber


Yapımcı, Casting

Dawn Haber, yapımcı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 6,229
2007 Reality-TV Yapımcı 7.4 9,065
2007 Reality-TV Yapımcı 5.4 74
2005 Reality-TV Çeşitli 6.1 1,136
2004 Game-Show Yapımcı
Çeşitli
5.5 4,642
2004 Game-Show Yapımcı 5.2 6,940
2001 Aksiyon Çeşitli
Casting
Yapımcı
7.6 12,441
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018