Giriş Kayıt
Dawn Haber

Dawn Haber


Yapımcı, Casting

Dawn Haber, yapımcı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 5,742
2007 Reality-TV Yapımcı 7.4 8,286
2007 Reality-TV Yapımcı 5.4 74
2005 Reality-TV Çeşitli 6.1 1,136
2004 Game-Show Yapımcı
Çeşitli
5.5 4,642
2001 Aksiyon Çeşitli
Casting
Yapımcı
7.6 12,011
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017