Giriş Kayıt
Ashley Fenton

Ashley Fenton (33)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Ashley Fenton, 20 Nisan 1983 San Diego, California, ABD doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü. Mistress America (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1983
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Dram Yapım Tasarımcısı 5.4 939
2016 33 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 114

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 32 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 637,555
2015 32 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 109
2015 Macera Yapım Tasarımcısı    
2015 32 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 17,555
2014 31 Dram Sanat Bölümü    

Bir Dünya Ki...
2013 30 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 26,875
2012 29 Kısa Metraj Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
8.0 19
2010 27 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni 7.5 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017