Giriş Kayıt
Ashley Fenton

Ashley Fenton (34)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Ashley Fenton, 20 Nisan 1983 San Diego, California, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü. Mistress America (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1983
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2017 34 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 1,275
2017 34 Komedi 6.1 1,501
2016 33 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 1,512
2016 33 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 441

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 32 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 678,862
2015 32 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 235
2015 Macera Yapım Tasarımcısı    
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 8.7 3,401
2015 32 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 18,708
2014 31 Dram Sanat Bölümü    

Bir Dünya Ki...
2013 30 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 27,609
2012 29 Kısa Metraj Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
8.0 19
2011 Yapım Tasarımcısı 8.0 102
2010 27 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni 7.5 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017