Giriş Kayıt
Vivek Anand

Vivek Anand (33)


Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapımcı

Vivek Anand, 12 Ocak 1984 Kochi, Hindistan doğumlu yönetmen asistanı, senarist, yapımcı. Dil Kabaddi (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1984
Doğum Yeri: Kochi, Hindistan
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 29 Aksiyon Çeşitli 3.5 945
2011 27 Komedi 3.6 216
2011 27 Komedi Yapımcı 6.6 9,342
2009 25 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 891
2008 24 Komedi Senarist
Yönetmen Asistanı
5.8 581
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017