Giriş Kayıt
Patrix Meesaiyaat

Patrix Meesaiyaat


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Patrix Meesaiyaat, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 256
2012 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 310

Akrep Kral 3
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    

Öfke
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 216

Aşkım Şimdi Çok Uzaklarda
2008 Romantik Sanat Bölümü 6.6 236
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017