Giriş Kayıt
Patrix Meesaiyaat

Patrix Meesaiyaat


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Patrix Meesaiyaat, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 256
2012 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 310

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.7 6,759

Öfke
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 216

Aşkım Şimdi Çok Uzaklarda
2008 Romantik Sanat Bölümü 6.6 236
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018