Giriş Kayıt
Patrix Meesaiyaat

Patrix Meesaiyaat


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Patrix Meesaiyaat, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 256
2012 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 310

Akrep Kral 3
2012 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    

Öfke
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 216

Aşkım Şimdi Çok Uzaklarda
2008 Romantik Sanat Bölümü 6.6 236
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,069) Stronger (4,039) Dunkirk (3,020) Loving Vincent (1,889) American Made (1,605) It (1,577) Flatliners (1,545) Kingsman: The Golden Circle (1,430) Mother! (1,321) The Foreigner (728)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,896) Mr. Robot (6,549) Shameless (5,582) Game of Thrones (3,213) Manhunt: Unabomber (2,737) Peaky Blinders (2,634) Designated Survivor (1,482) Lucifer (1,327) The Big Bang Theory (1,263) Supernatural (1,153)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017