Giriş Kayıt
Greg McGuinness

Greg McGuinness


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Greg McGuinness, kameraman, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Telekinezi
2013 Korku Kameraman 4.8 3,376

Vikingler
2013 Aksiyon Kameraman 8.7 233,358

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Kameraman 6.5 33,711

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Kameraman 5.3 9,227

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Kameraman 7.3 1,368
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.3 111

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Kameraman 6.7 20,362
2010 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 306

Beni Bırakma
2009 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,771
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 53,725
Film Altyazıları
Live by Night (9,897) Resident Evil: The Final Chapter (8,767) Hidden Figures (4,642) Rogue One (4,221) Patriots Day (4,209) Assassin's Creed (3,724) Split (3,473) Allied (3,452) Paterson (3,265) Why Him? (1,913)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017