Giriş Kayıt
Greg McGuinness

Greg McGuinness


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Greg McGuinness, kameraman, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Telekinezi
2013 Korku Kameraman 4.8 3,376

Vikingler
2013 Aksiyon Kameraman 8.7 228,523

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Kameraman 6.5 33,508

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Kameraman 5.3 9,227

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Kameraman 7.3 1,368
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.3 111

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Kameraman 6.7 20,226
2010 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 306

Beni Bırakma
2009 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,771
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 53,370
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017