Giriş Kayıt
Greg McGuinness

Greg McGuinness


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Greg McGuinness, kameraman, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Telekinezi
2013 Korku Kameraman 4.8 3,376

Vikingler
2013 Aksiyon Kameraman 8.7 237,725

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Kameraman 6.5 33,894

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Kameraman 5.3 9,227

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Kameraman 7.3 1,368
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.3 111

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Kameraman 6.7 20,371
2010 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 306

Beni Bırakma
2009 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 1,771
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 54,133
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017