Giriş Kayıt
Jeremy Fiske

Jeremy Fiske


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jeremy Fiske, yönetmen asistanı, yapımcı. Yargıç (2014), Kara Düzen (2015), Son Vurgun (2012), Merkezi İstihbarat (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 Biyografi 0 7.5 3,018
2017 Suç 0 7.6 9,800

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon 0 6.3 108,876

Zor Saatler
2016 Aksiyon 0 6.8 48,614

Kara Düzen
2015 Biyografi 0 6.9 142,080

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 26,219
2015 Dram 0    

Yargıç
2014 Suç 0 7.4 151,405

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 100,017

Büyükler 2
2013 Komedi Çeşitli 5.4 118,264

Son Vurgun
2012 Aksiyon 0 6.5 106,588
2012 Suç Yönetmen Asistanı 5.1 108

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Çeşitli 7.6 304,136

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 48,520

Zindan Adası
2010 Gizem Çeşitli 8.1 892,920
2010 Aksiyon Yapımcı 5.9 314
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017