Giriş Kayıt
Jeremy Fiske

Jeremy Fiske


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jeremy Fiske, yönetmen asistanı, yapımcı. Yargıç (2014), Kara Düzen (2015), Merkezi İstihbarat (2016), Son Vurgun (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 Biyografi 0 7.1 15,194
2017 Suç 0 7.4 22,071

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon 0 6.3 111,566

Zor Saatler
2016 Aksiyon 0 6.8 49,725

Kara Düzen
2015 Biyografi 0 6.9 144,134

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 26,438
2015 Dram 0 7.3 20

Yargıç
2014 Suç 0 7.4 152,632

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 100,984

Büyükler 2
2013 Komedi Çeşitli 5.4 119,293

Son Vurgun
2012 Aksiyon 0 6.5 107,093
2012 Suç Yönetmen Asistanı 5.1 108

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Çeşitli 7.6 306,408

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 48,939

Zindan Adası
2010 Gizem Çeşitli 8.1 905,236
2010 Aksiyon Yapımcı 5.9 314
Dizi Altyazıları
Vikings (12,063) Shameless (6,947) Black Mirror (5,737) The Flash (4,119) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,460) Bron/Broen (1,134) Supergirl (1,096) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018