Giriş Kayıt
Jeremy Fiske

Jeremy Fiske


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jeremy Fiske, yönetmen asistanı, yapımcı. Yargıç (2014), Kara Düzen (2015), Merkezi İstihbarat (2016), Son Vurgun (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 Biyografi 0 7.0 25,182
2017 Suç 0 7.4 33,170

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon 0 6.3 121,383

Zor Saatler
2016 Aksiyon 0 6.8 52,447

Kara Düzen
2015 Biyografi 0 6.9 148,599

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 27,015
2015 Dram 0 7.3 20

Yargıç
2014 Suç 0 7.4 156,404

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 104,215

Büyükler 2
2013 Komedi Çeşitli 5.4 122,550

Son Vurgun
2012 Aksiyon 0 6.5 108,429
2012 Suç Yönetmen Asistanı 5.1 108

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Çeşitli 7.6 312,904

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 50,141

Zindan Adası
2010 Gizem Çeşitli 8.1 941,596
2010 Aksiyon Yapımcı 5.9 314
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018