Giriş Kayıt
Jeremy Fiske

Jeremy Fiske


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Jeremy Fiske, yönetmen asistanı, yapımcı. Yargıç (2014), Kara Düzen (2015), Son Vurgun (2012), Merkezi İstihbarat (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi 0 7.5 287
2017 Suç 0 7.6 7,613

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon 0 6.3 106,096

Zor Saatler
2016 Aksiyon 0 6.8 47,418

Kara Düzen
2015 Biyografi 0 6.9 139,888

İşimiz İş
2015 Komedi 0 5.4 25,993
2015 Dram 0    

Yargıç
2014 Suç 0 7.4 150,089

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 98,997

Büyükler 2
2013 Komedi Çeşitli 5.4 117,200

Son Vurgun
2012 Aksiyon 0 6.5 106,064
2012 Suç Yönetmen Asistanı 5.1 108

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Çeşitli 7.6 302,014

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Çeşitli 5.2 48,113

Zindan Adası
2010 Gizem Çeşitli 8.1 881,397
2010 Aksiyon Yapımcı 5.9 314
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017