Giriş Kayıt
Daniel Buder

Daniel Buder (40)


Oyuncu

Daniel Buder, 03 Temmuz 1977 Kronberg, Almanya doğumlu oyuncu. Sturm der Liebe (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Kronberg, Almanya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Aksiyon 7.2 582
2011 34 Dram Oyuncu 4.6 1,423
2011 Aksiyon Oyuncu 6.8 14
2009 Oyuncu 5.9 14
2005 Romantik Oyuncu 3.9 421
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017