Giriş Kayıt
Tracy Chitupatham

Tracy Chitupatham


Yapım Yöneticisi, Editör, Sanat Bölümü

Tracy Chitupatham, yapım yöneticisi, editör, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 4.8 2,673
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 292
2015 Macera Yapımcı 8.2 45
2015 Korku Yapım Yöneticisi 4.2 2,416
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 518
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 302
2012 Dram Editorial Department
Çeşitli
6.2 892
2009 Korku Sanat Bölümü
Çeşitli
   
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,139) Kidnap (4,164) The Fate of the Furious (3,966) The Boss Baby (2,759) Contratiempo (1,894) Dangal (1,728) The Great Wall (1,510) The LEGO Batman Movie (1,334) Get Out (1,322) The Shack (1,151)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,652) American Gods (5,870) Fargo (4,841) Lucifer (4,774) The 100 (2,887) Into the Badlands (2,876) Arrow (2,614) Twin Peaks (2,051) The Flash (1,907) 12 Monkeys (1,854)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017