Giriş Kayıt
Tracy Chitupatham

Tracy Chitupatham


Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü, Yapımcı

Tracy Chitupatham, yapım yöneticisi, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 4.7 2,888
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 292
2015 Macera Yapımcı 8.2 45
2015 Korku Yapım Yöneticisi 4.2 2,416
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 518
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 302
2012 Dram Editorial Department
Çeşitli
6.2 892
2009 Korku Sanat Bölümü
Çeşitli
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017