Giriş Kayıt
Jenna Goodwin

Jenna Goodwin (33)


Oyuncu

Jennifer Maria Goodwin, 23 Aralık 1983 Croydon, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Doghouse (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Maria Goodwin
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1983
Doğum Yeri: Croydon, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 32 Komedi Oyuncu 4.3 236
2014 31 Dram Oyuncu    
2014 31 Aksiyon Oyuncu    
2012 29 Suç Oyuncu 5.4 541
2011 28 Dram Oyuncu 5.4 88
2009 26 Komedi Oyuncu 6.1 18,958
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017