Giriş Kayıt
Aseem Mishra

Aseem Mishra


Görüntü Yönetmeni

Aseem Mishra, görüntü yönetmeni. Bajrangi Bhaijaan (2015), Ek Tha Tiger (2012), Gunday (2014), Once Upon a Time in Mumbaai (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.2 8,038
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.6 6,462
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 8.1 51,546
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 2.0 54,419
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 10,785
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.4 21,643
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 6,245
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 2,969
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 7,040
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 7.4 10,624
2009 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 7,817
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017