Giriş Kayıt
Elena Bovetti

Elena Bovetti


Görsel Efekt, Editör

Elena Bovetti, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 60,989

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 108,965
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 192,932

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 479,432

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 25,726
2010 Aksiyon Editorial Department 5.3 2,824

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Editorial Department    

Lanetli Topraklar
2008 Korku Editorial Department 5.9 62,301
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017