Giriş Kayıt
Elena Bovetti

Elena Bovetti


Görsel Efekt, Editör

Elena Bovetti, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 62,845

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 113,119
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 196,710

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 495,470

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 26,562
2010 Aksiyon Editorial Department 5.2 3,529

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Editorial Department    

Lanetli Topraklar
2008 Korku Editorial Department 5.9 63,312
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,500) Stargate Origins (2,990) Vikings (2,891) Black Mirror (2,617) American Crime Story (1,460) The X Files (1,423) Star Trek: Discovery (1,243) Supernatural (1,215) McMafia (1,102) Altered Carbon (1,087)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018