Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Elena Bovetti

Elena Bovetti


Görsel Efekt, Editör

Elena Bovetti, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 57,899

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 102,401
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 187,451

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 457,571

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,602
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 24,356
2010 Aksiyon Editorial Department 5.3 2,824

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Editorial Department    

Lanetli Topraklar
2008 Korku Editorial Department 5.9 61,023
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017