Giriş Kayıt
Elena Bovetti

Elena Bovetti


Görsel Efekt, Editör

Elena Bovetti, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 60,330

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 107,251
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 191,492

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 473,642

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 25,595
2010 Aksiyon Editorial Department 5.3 2,824

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Editorial Department    

Lanetli Topraklar
2008 Korku Editorial Department 5.9 61,964
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017