Giriş Kayıt
Elena Bovetti

Elena Bovetti


Görsel Efekt, Editör

Elena Bovetti, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 58,613

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 103,787
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 188,490

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 462,112

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 24,843
2010 Aksiyon Editorial Department 5.3 2,824

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Editorial Department    

Lanetli Topraklar
2008 Korku Editorial Department 5.9 61,256
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017