Giriş Kayıt
Elena Bovetti

Elena Bovetti


Görsel Efekt, Editör

Elena Bovetti, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 61,934

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 111,267
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 194,846

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 487,907

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 15,678
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 26,239
2010 Aksiyon Editorial Department 5.3 2,824

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Editorial Department    

Lanetli Topraklar
2008 Korku Editorial Department 5.9 62,918
Dizi Altyazıları
Vikings (6,587) Shameless (4,629) Game of Thrones (3,343) Mr. Robot (3,071) Supernatural (2,861) Arrow (2,285) The Big Bang Theory (2,265) Outlander (2,075) Gotham (1,876) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,804)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017