Giriş Kayıt
Mateusz Kosciukiewicz

Mateusz Kosciukiewicz (30)


Oyuncu, Senarist

Mateusz Kosciukiewicz, 01 Mayıs 1986 Nowy Tomysl, Wielkopolskie, Polonya doğumlu oyuncu, senarist. ... Adına (2013), Sevdiğim Her Şey (2009), (2009) Sazlıkta (2009), (2015) 11 minut (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Nowy Tomysl, Wielkopolskie, Polonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 29 Dram Oyuncu 5.8 798
2015 29 Komedi Oyuncu 5.5 55
2015 29 Dram Oyuncu
Senarist
   
2013 27 Komedi Oyuncu 6.5 165
2013 27 Biyografi Oyuncu 5.9 122

... Adına
2013 27 Dram Oyuncu 6.4 1,807
2013 27 Biyografi Oyuncu    

Annelik Hüznü
2012 26 Dram Oyuncu 4.9 345
2012 26 Oyuncu 5.3 500

Kadınlar
2011 25 Dram Oyuncu 5.7 4,980
2011 25 Animasyon Oyuncu 6.9 6,320

Kedilerin Rahibe Teresa'sı
2010 24 Dram Oyuncu 6.3 315

Sevdiğim Her Şey
2009 23 Komedi Oyuncu 6.9 1,238

Sazlıkta
2009 23 Dram Oyuncu 6.5 912

Uyuklama
2008 22 Dram Oyuncu 7.2 357

Gece Bekçisi
2007 21 Biyografi Oyuncu 6.6 2,324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017