Giriş Kayıt
Ágoston Zsombor

Ágoston Zsombor


Makyaj, Oyuncu

Ágoston Zsombor, makyaj, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.6 13,258
2017 Komedi Makyaj 4.0 1,796
2015 Korku Makyaj    
2012 Belgesel Makyaj
Oyuncu
7.0 711
2012 Gerilim Makyaj 5.3 31

Kuzgun
2012 Suç Makyaj 6.4 76,965
2011 Macera Makyaj 5.8 36,215
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018