Giriş Kayıt
Ágoston Zsombor

Ágoston Zsombor


Makyaj, Oyuncu

Ágoston Zsombor, makyaj, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.5 14,459
2017 Komedi Makyaj 4.0 1,796
2015 Korku Makyaj    
2012 Belgesel Makyaj
Oyuncu
7.0 711
2012 Gerilim Makyaj 5.3 31

Kuzgun
2012 Suç Makyaj 6.4 77,724
2011 Macera Makyaj 5.8 36,780
Film Altyazıları
Black Panther (3,137) Cargo (2,531) Red Sparrow (2,504) Ready Player One (2,208) True Crimes (2,019) Game Night (1,819) Deadpool (1,381) Avengers: Infinity War (1,039) Annihilation (979) Den of Thieves (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,952) Supernatural (6,934) La casa de papel (4,915) Gotham (3,630) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,521) Arrow (3,505) The 100 (3,293) 13 Reasons Why (3,122) The Flash (2,627) Lucifer (2,184)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018