Giriş Kayıt
Tania Chant

Tania Chant


Kostümcü, Oyuncu

Tania Chant, kostümcü, oyuncu. Bridget Jones'un Bebeği (2016), A Lonely Place to Die (2011), Doghouse (2009), Bonded by Blood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tanya Chant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 40,143
2015 Gerilim Kostüm Bölümü 4.3 182

Sindirella
2015 Dram Kostüm Bölümü 7.0 114,522

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 146,808
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2013 Suç Kostüm Bölümü 4.4 1,181
2012 Macera Kostüm Bölümü 3.0 403
2012 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 246
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 1,624

Taht Oyunları
2011 Macera Kostüm Bölümü 9.5 1,135,193
2011 Macera Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.3 23,102
2010 Suç Kostüm Bölümü 5.6 2,039
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 18,958
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017