Giriş Kayıt
Tania Chant

Tania Chant


Kostümcü, Oyuncu

Tania Chant, kostümcü, oyuncu. Bridget Jones'un Bebeği (2016), A Lonely Place to Die (2011), Doghouse (2009), Bonded by Blood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tanya Chant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 37,201
2015 Gerilim Kostüm Bölümü 4.3 182

Sindirella
2015 Dram Kostüm Bölümü 7.0 112,066

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 145,515
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2013 Suç Kostüm Bölümü 4.4 1,181
2012 Macera Kostüm Bölümü 3.0 403
2012 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 246
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 1,624

Taht Oyunları
2011 Macera Kostüm Bölümü 9.5 1,121,152
2011 Macera Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.3 22,949
2010 Suç Kostüm Bölümü 5.6 2,039
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 18,842
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017