Giriş Kayıt
Sadyk Sher-Niyaz

Sadyk Sher-Niyaz (49)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Sadyk Sher-Niyaz, 10 Mart 1969 doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen. Kurmanjan datka (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1969
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Dram    
2017 48 Dram Yapımcı 8.9 8
2016 47 Dram    
2015 46 Dram Yapımcı 7.1 63
2014 45 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Yapımcı
8.6 3,155
Dizi Altyazıları
Westworld (9,488) La casa de papel (2,584) The Expanse (2,092) Legion (1,873) Colony (1,534) 12 Monkeys (1,521) Goliath (1,337) Cloak & Dagger (1,302) Into the Badlands (1,113) Vikings (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018