Giriş Kayıt
Hayley Crompton

Hayley Crompton


Kostümcü, Oyuncu

Hayley Crompton, kostümcü, oyuncu. All Things to All Men (2013), Doghouse (2009), (2014) Galaksinin Koruyucuları (2014), (2015) Sindirella (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 30,034

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 517,145

Sindirella
2015 Dram Kostüm Bölümü 7.0 117,060

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.1 757,564
2013 Suç Kostüm Bölümü 4.4 1,181
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 18,958
Dizi Altyazıları
The Flash (9,887) Better Call Saul (5,626) Fargo (4,671) Lucifer (3,823) Gotham (3,423) The 100 (3,420) Arrow (3,255) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,347)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017