Giriş Kayıt
Hayley Crompton

Hayley Crompton


Kostümcü, Oyuncu

Hayley Crompton, kostümcü, oyuncu. All Things to All Men (2013), Doghouse (2009), (2014) Galaksinin Koruyucuları (2014), (2017) Justice League: Adalet Birliği (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 259,157

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 150,189

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 589,743

Sindirella
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 130,558

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.1 851,976
2013 Suç Kostüm Bölümü 4.4 1,181
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 19,642
Dizi Altyazıları
Westworld (6,401) The Expanse (3,244) The 100 (2,884) La casa de papel (2,227) Colony (1,932) The Crossing (1,658) Luke Cage (1,562) Genius (1,415) 12 Monkeys (1,243) Vikings (1,205)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018