Giriş Kayıt
Hayley Crompton

Hayley Crompton


Kostümcü, Oyuncu

Hayley Crompton, kostümcü, oyuncu. All Things to All Men (2013), Doghouse (2009), (2014) Galaksinin Koruyucuları (2014), (2015) Sindirella (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 59,853

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 526,872

Sindirella
2015 Dram Kostüm Bölümü 7.0 119,238

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.1 774,476
2013 Suç Kostüm Bölümü 4.4 1,181
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 19,147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017