Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hayley Crompton

Hayley Crompton


Kostümcü, Oyuncu

Hayley Crompton, kostümcü, oyuncu. All Things to All Men (2013), Doghouse (2009), (2014) Galaksinin Koruyucuları (2014), (2015) Sindirella (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 494,341

Sindirella
2015 Dram Kostüm Bölümü 7.0 110,547

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.1 721,430
2013 Suç Kostüm Bölümü 4.4 1,181
2009 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.1 18,627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017