Giriş Kayıt
Emily Peachey

Emily Peachey (26)


Oyuncu

Emily Anne Peachey, 13 Aralık 1990 Alexandria, Virginia, ABD doğumlu oyuncu. Aynı Yıldızın Altında (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emily Anne Peachey
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1990
Doğum Yeri: Alexandria, Virginia, ABD
Takma İsmi: e.peach
Burcu: Yay
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 26 Suç Oyuncu 6.1 7,782
2016 26 Aksiyon Oyuncu 3.8 155
2016 26 Korku Oyuncu    

Aynı Yıldızın Altında
2014 24 Dram Oyuncu 7.8 273,087

Kaçış
2011 21 Aksiyon Oyuncu 5.1 67,599

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 19 Komedi Çeşitli 6.4 138,185

Benimle Dans Et
2006 16 Suç Oyuncu 6.5 96,388
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017