Giriş Kayıt
Marsel Kalvo

Marsel Kalvo


Yapımcı, Oyuncu

Marsel Kalvo, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.6 337
2016 Belgesel Oyuncu 6.8 76
2014 Dram Yapımcı 6.5 1,779
2014 Dram Yapımcı 5.7 213
2013 Dram Yapımcı 6.7 502
2010 Korku Yapımcı 5.1 820
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017