Giriş Kayıt
Marsel Kalvo

Marsel Kalvo


Yapımcı, Oyuncu

Marsel Kalvo, yapımcı, oyuncu. Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), Ses (2010), Köksüz (2013), (2017) İşe Yarar Bir Şey (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı 7.6 549
2016 Belgesel Oyuncu 7.1 111
2014 Dram Yapımcı 6.5 1,957
2014 Dram Yapımcı 5.8 230
2013 Dram Yapımcı 6.6 553
2010 Korku Yapımcı 5.1 859
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018