Giriş Kayıt
Taro Yabe

Taro Yabe (40)


Oyuncu

Taro Yabe, 30 Haziran 1977 Higashimurayama, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Genius Party (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1977
Doğum Yeri: Higashimurayama, Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Karateka
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 18
2014 Komedi Oyuncu    
2013 36 Korku Oyuncu 6.5 304
2011 34 Komedi Oyuncu 6.1 10
2007 30 Animasyon Oyuncu 7.1 830
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018