Giriş Kayıt
Jones Xu

Jones Xu


Oyuncu

Jones Xu, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Zheng-xi Xu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 5.5 44
2012 Komedi Oyuncu    

Seven 2 One
2009 Suç Oyuncu 5.7 123
2009 Romantik Oyuncu 5.2 76
2007 Gerilim Oyuncu 4.1 192
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018