Giriş Kayıt
Jones Xu

Jones Xu


Oyuncu

Jones Xu, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Zheng-xi Xu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 5.5 44
2012 Komedi Oyuncu    

Seven 2 One
2009 Suç Oyuncu 5.7 123
2009 Romantik Oyuncu 5.2 76
2007 Gerilim Oyuncu 4.1 192
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017