Giriş Kayıt
Jerry Zigounakis

Jerry Zigounakis


Görsel Efekt, Animasyon

Jerry Zigounakis, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 67,624

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 155,162

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 680,012

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Görsel Efekt 6.3 141,046

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 146,155

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.0 38,302

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 782,524

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 241,417
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 125,084
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 362,365

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 503,652

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 422,222

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 479,520
2012 Animasyon Animasyon 1.8 6,084

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,686

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 744,450

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 156,392

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 181,657

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 156,928
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 948,350
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017