Giriş Kayıt
Jerry Zigounakis

Jerry Zigounakis


Görsel Efekt, Animasyon

Jerry Zigounakis, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 129,248

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 160,067

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 697,957

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Görsel Efekt 6.3 145,363

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 148,909

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.0 39,053

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 801,320

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 245,109
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 126,768
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 368,052

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 511,904

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 426,375

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 487,907
2012 Animasyon Animasyon 1.7 6,379

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,678

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 753,659

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,265

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 184,267

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,801
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 962,871
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017