Giriş Kayıt
Jerry Zigounakis

Jerry Zigounakis


Görsel Efekt, Animasyon

Jerry Zigounakis, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 145,423

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 656,146

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Görsel Efekt 6.3 135,125

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 141,867

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.0 37,100

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 745,942

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 237,020
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 122,971
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 353,628

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 492,722

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 416,522

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 469,277
2012 Animasyon Animasyon 1.7 5,431

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 209,719

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 733,204

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 153,974

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 178,977

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 154,541
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 931,964
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017