Giriş Kayıt
Jerry Zigounakis

Jerry Zigounakis


Görsel Efekt, Animasyon

Jerry Zigounakis, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 157,182

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 164,252

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 727,586

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Görsel Efekt 6.3 149,039

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 151,421

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.0 39,743

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 818,173

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 248,081
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 128,274
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 373,165

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 519,009

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 429,952

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 495,995
2012 Animasyon Animasyon 1.7 6,379

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 216,430

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 760,787

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 159,972

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 186,438

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 160,460
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 975,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018