Giriş Kayıt
Jerry Zigounakis

Jerry Zigounakis


Görsel Efekt, Animasyon

Jerry Zigounakis, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 165,831

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 166,597

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 735,847

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Görsel Efekt 6.3 151,231

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 152,909

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.0 40,231

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 830,347

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 249,830
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 129,079
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 376,149

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 523,134

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 432,231

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 500,632
2012 Animasyon Animasyon 1.7 6,379

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 217,538

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 765,347

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 160,959

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 187,887

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 161,394
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 983,614
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018