Giriş Kayıt
Jerry Zigounakis

Jerry Zigounakis


Görsel Efekt, Animasyon

Jerry Zigounakis, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 150,793

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 668,447

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Görsel Efekt 6.3 137,975

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 144,251

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.0 37,596

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 766,352

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 239,234
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 124,025
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 358,493

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 497,976

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 419,427

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 473,989
2012 Animasyon Animasyon 1.8 5,684

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 211,138

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 738,667

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,098

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 180,254

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,785
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 940,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017