Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jerry Zigounakis

Jerry Zigounakis


Görsel Efekt, Animasyon

Jerry Zigounakis, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 130,128

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 625,947

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Görsel Efekt 6.3 128,183

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 136,760

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.0 36,009

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 720,751

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 232,490
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 120,392
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 338,944

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 481,437

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 409,984

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 457,571
2012 Animasyon Animasyon 1.7 4,948

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 206,807

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 720,018

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 151,460

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 176,287

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 152,134
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 913,058
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017