Giriş Kayıt
Cake Wong

Cake Wong


Oyuncu

Cake Wong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hırsızlar
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,298
2011 Suç Oyuncu 7.0 1,638
2011 Romantik Oyuncu 6.5 1,095
2010 Aksiyon Oyuncu 4.7 713
2009 Dram Oyuncu 5.9 9
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018