Giriş Kayıt
Samantha Mabie-Tuinstra

Samantha Mabie-Tuinstra


Görsel Efekt

Samantha Mabie-Tuinstra, görsel efekt. (2005) The Office (2005), (2001) Uzay Yolu: Atılgan (2001), (2010) Temple Grandin (2010), (2006) The Unit (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Genç Kurt
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 105,727

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Görsel Efekt 7.7 531,503
2010 Biyografi Görsel Efekt 8.4 18,191

Yol
2009 Macera Görsel Efekt 7.3 194,343

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 504,402

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 178,830

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,621

Seni İstiyorum
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 97,538

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 424,150
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 17,797

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 251,928
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 240,998
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 424,328

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 35,146
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018