Giriş Kayıt
Samantha Mabie-Tuinstra

Samantha Mabie-Tuinstra


Görsel Efekt

Samantha Mabie-Tuinstra, görsel efekt. (2005) The Office (2005), (2001) Uzay Yolu: Atılgan (2001), (2010) Temple Grandin (2010), (2006) The Unit (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Genç Kurt
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 101,146

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Görsel Efekt 7.7 517,556
2010 Biyografi Görsel Efekt 8.4 18,191

Yol
2009 Macera Görsel Efekt 7.3 189,781

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 492,175

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 175,786

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,423

Seni İstiyorum
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 96,050

Sihirli Kutu
2007 Aile Görsel Efekt 6.3 19,426

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 414,212
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 17,484

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,820
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 228,698
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 412,911

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 33,270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017