Giriş Kayıt
Lucas Webb

Lucas Webb


Yapımcı

Lucas Webb, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Karanlık Saat
2017 Dram Yapımcı 6.1 2,360
2017 Biyografi Yapımcı 6.8 6,546

Danimarkalı Kız
2015 Biyografi Çeşitli 7.1 120,264

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 314,648

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi 7.0 75,740
2008 Dram 6.7 10,652
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017