Giriş Kayıt
Emersen Ziffle

Emersen Ziffle


Makyaj, Özel Efekt

Emersen Ziffle, makyaj, Özel efekt. Uzayda Sıkışanlar (2013), 13. Esrar (2013), The Recall (2017), Kestirme (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 4.8 4,451
2017 Aksiyon Makyaj 6.1 70,261
2017 Komedi Makyaj 7.6 36
2015 Komedi Özel Efekt 6.2 45,192
2014 Komedi Makyaj 6.7 1,275
2014 Komedi Özel Efekt 6.1 1,461
2014 Komedi Özel Efekt 5.5 4,160

Chucky'nin Laneti
2013 Korku Makyaj 5.6 27,066

13. Esrar
2013 Korku Makyaj 4.5 2,068

Uzayda Sıkışanlar
2013 Korku Makyaj 3.5 3,378
2012 Dram Makyaj 6.2 299
2012 Komedi Özel Efekt 7.2 2,452

Zincirlenmiş
2012 Korku Makyaj 6.4 13,625
2012 Komedi Özel Efekt 4.4 887

Süper Melez
2010 Korku Makyaj 4.0 1,352
2009 Suç Makyaj 5.7 5,961

Duvar İçinde
2009 Korku Makyaj 4.8 4,976

Kestirme
2009 Korku Makyaj 5.1 2,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017